The_Alternative_90s_PartyOmdat hakken beter gaat in een houthakkersblouse, en pogoën toch echt fijner is in een Aussie. Tijdens deze alternatieve 90’s party worden de rollen van de liveband en DJ omgedraaid! De liveband rockt de lekkerste jaren ’90  dance tracks (DJ Paul Elstak, SNAP, 2Unlimited, Scooter etc.) en de DJ zal de zaal voorzien van de juiste 90’s klappers.

• HOUSE OF ROCK (LIVEBAND):
De vetste 90’s coverband van dit moment! Guilty pleasure dance en house uit de  jaren ’90 worden op het publiek afgevuurd in keiharde rockmedleys. Deze band rockte eerder een stampvolle tent op Paaspop en Zwarte Cross.

• 90’s ROCK DJ:
DJ Rapha zal het pogo gehalte van de avond nog wat extra opschroeven met de 90’s rock hits van Nirvana, Green Day, Rage Against The Machine, Urban Dance Squad e.v.a.

• 90’s VJ:
Op een groot scherm komen alle mooiste maar vooral foutste herinneringen aan de 90’s razendsnel voorbij in een vette video-mashup gemaakt door VJ Daudster.

• 90’s ENTERTAINMENT:

Wat je nog meer kunt verwachten op deze party? Een 90’s presswall met (polaroid) fotograaf, special guests, 90’s give-aways, 90’s hosts, 90’s dresscode, vlammenwerpers, strandballen, confettikanonnen en vooral heel veel gekkigheid en plezier! Hieronder een kleine sfeerimpressie:

Fotograaf: Marc Koetse


 

“The Alternative 90’s Party” is te boeken als avondvullend concept rondom de band House Of Rock.
Voor meer informatie en prijzen neem contact op met:

Bart van Oeffelen
bart@houseofrock.nl
Tel: 06-41456935